top of page
MWR Luftfilter

MWR Luftfilter - Teknologi fra Racing

MotorHansen AS er offisiell norsk importør og distributør av MWR luftfilter. 
Produsentene bak MWR har mer enn 20 års erfaring i luftfilterbransjen. World MX, Dakar, MotoGp, World Superbike og RallyCross sier sitt om bakgrunnen. De forbedrer kontinuerlig sin teknologi med å fortsatt jobbe med verdens raskeste sykler og fører både i Superbike og MotoGp.

Ideologien er enkel, de lager filter etter disse kriterier:

- Best mulig motorytelse
- Enkel å montere, rense og olje
- Best mulig filtrering av luften


MWR er nederlandsk firma. Alle luftfilter, velocity stacks og luftinntak håndlages i Nederland. For å spare miljøet bruker de også nedbrytbar filterolje. MWR leverer luftfiltre i forskjellige kategorier. Du kan lese mer om forskjellene under. Jeg har også lagt luftfilter til de mest populære mc her. Finner du ikke din motorsykkel i nettbutikken kan filter bestilles på email.  

-- 

Performance filter

Dette er det jeg kaller for standardfilteret. Dette brukes der man ønsker mest mulig lik spesifikasjon som orginal filter, men med noe mer luftgjennomstrømning og bedre filtrering. På folkespråket kan vi kalle dette for "gatefilteret"

 

Luftfilteret skal vaskes og oljes minumum 1 gang pr år. Ved kjøring i veldig støvete miljø behandles det oftere. Det anbefales optimalisering ved bruk av Rapid Bike. 

rapidbike2.jpg
MWR Suzuki GSXR1000 09-16 MC-070-09.jpg
MWR KTM Duke_RC_ADV MC-050-17.jpg

High Efficiency Filter

High Efficiency brukes både til gatesykler og barnesykler, og er spesielt utviklet for å dempe inntaksstøy. Designet gjør at på enkelte luftfilter senker man inntaksstøy med hele 8dB sammenlignet med andre typer sports filtre. 

Luftfilter vaskes og oljes minimum 1 gang pr år. 

Det anbefales optimalisering ved bruk av Rapid Bike. 

rapidbike2.jpg
Aprilia 660 High Efficient luftfilter.jpg
MWR Yzf-R1 04-06 High.jpg

Full Race Filter

Full Race filter er utviklet på banen. Disse er IKKE utviklet i dynobenk. Istedenfor har man brukt sykler som kjører på bane med datalogger for mest mulig nøyaktig informasjon. Beskyttelsen er lik for vanlige performance og high efficiency filter, men service intervallet er kortere. Disse filtrene mp vaskes/oljes oftere. MWR anbefaler hver 50 kjørte mil. Jeg vasker og oljer filteret etter hver løpshelg. 

Det anbefales optimalisering ved bruk av Rapid Bike. 

rapidbike2.jpg
MWR Mt-07_R7 Tracer.jpg
MWR Full Race Aprilia 660 MC-010-20R.jpg

World Superbike Filter

I samarbeid med blandt annet MotoGp team har MWR utviklet en ny type luftfilter. Dette er sterkt modifisert og øker filterarealet relativt mye. Formen på filteret er spesialtilpasset luftfilterboksen for mest mulig areal. På enkelte modeller økes luftfilter arealet ed 50-100%. Større betyr enormt mye mer luft. Alle WSBK filter er håndkuttede og tilpasset for hånd.

Optimalisering av fuel er nødvendig. Rapid Bike fuel tuning anbefales. 

rapidbike2.jpg
MWR CBR1000RR_R WSBK MC-030-20WSBK 2020-.jpg
Worlds Superbike filter WSBK.jpg

Velocity Stacks

For enda mer lufttilgang er det for enkelte motorsykkelmodeller utviklet egne velocity stacks. Nettbutikken finner du her og den vil stadig oppdateres med nye stacks. Finner du ikke det du leter etter er det bare å ta kontakt på email. 

Det anbefales optimalisering ved bruk av Rapid Bike. 

rapidbike2.jpg
MWR Velocity stacks KTm 1290SD 21- .jpg
MWR VElocity stacks Yamaha R1 2015- .jpg

Komplette luftinntak

Disse er ment for racing. Designet for å øke toppeffekt/topphastighet. Noen modeller kommer med fairing support, og også klargjort for feste av IMU. 

Optimalisering av fuel er nødvendig. Rapid Bike fuel tuning anbefales. 

rapidbike2.jpg
MWR Luftinntak Kawazaki.jpg
MWR Luftinntak Ducati Panigale.jpg
Skjermbilde 2023-03-25 kl. 11.58.33.png

Som alltid gir jeg pakkepris på luftfilter eksos og tuning kjøpt samlet. 

En av de mest seriøse utviklere av luftfilter, velocity stacks og luftinntak. 

bottom of page