top of page
Anmeldelser motorsykkelversksted service fornøyde kunder

Anmeldelser

Teamet samarbeider med MotorHansen, og det gjør livet mye enklere for oss som driver med racing for barn og ungdom.
Tidligere har deler til MiniGP-sykler og sikkerhetsutstyr til barn vært like lett og oppdrive som hønsetenner og enhjørninger, det er det nå heldigvis noen som gjør noe med.

Motorhansen skaffer det meste av deler til de fleste motorsykkelmerker, og har skaffet oss italienske Capit dekkvarmere i 12" og racing rearset fra Kayo Racing Performance til Romeo sin Kayo MR150R :)
Flere performance-deler er på vei, og informasjon og erfaringer med dette vil vi publisere på sidene våre.

MotorHansen tar også service på alt av japanske motorsykler, så teamets Yamaha R3 skal inn på service der i løpet av våren :)

Scuderia Nylænder Racing

Alltid bra å få stelt mcen hos fagfolk. Anbefales og gjør alt innen mc.

Knut Hole

Anbefales på det sterkeste. Gjorde en kjempejobb på min gamle Kawasaki ZX-9R, som trengte en grundig overhaling. Sendte bilder og forklarte underveis. Flink til å informere om alternativ når det gjelder arbeid, deler, hva man kan forvente av pris osv. Behandler deg med respekt og vennlighet hele veien, rynker ikke på nesen av "dumme spørsmål". Synes både kvaliteten var bedre og prisen lavere enn alle steder jeg har hatt sykkel tidligere.

Karl Rasmus Bryn

Takker for en rask jobb på mine dempere (på en søndag). Leverte og hentet få timer senere . God service og trivelig kar

Morten Olsen

Hadde min 98 cbr 600, her for å  rense og justere forgasserne. veldig fornøyd med resultatet! Har vært innom et senere med diverse småting, og hver gang har jeg blitt stående og prate 😁 Hyggeligere fyr skal du lete lenge etter 👍🏻

Kristian Liavåg Evjenth

Var innom for å justere forgasserne på min Yamaha R1 1999 mod.
Bård har god peiling på hva han driver med, han er nøye og varsom
yter god service, gir en fair pris og er lett å prate med, jeg vil også gi skryt for oppfølgingen🙂🚀🏍️ Du forlater ikke garagen med en dårlig følelse, og hvis du er fornøyd så er Bård fornøyd🤟 Anbefaler å ringe inn og ta en prat så skjønner du hva jeg prater om👍

Daniel Korneliussen

Fikk gjort komplett service til en fin pris, på kort tid. Neste gang jeg trenger noe gjort med sykkelen min skal jeg tilbake.

Magnus Hagen

Jeg vill anbefale motorhansen på det sterkeste kjempe kvalitet og vanvittig god service 👍👍

Roger Næsheim

Da jeg har slitt med lade og start problemer, med sykkelen, spurte jeg om noen som kjente til hvor jeg kunne få hjelp. Fikk forslag på å kontakte MotorHansen på Dal. Jeg kontaktet han. Kom med sykkelen så skal jeg se om jeg kan hjelpe deg. Han løste problemet. Det ble full gjennomgang av sykkelen. Maken til oppfølging har ikke jeg opplevd. Faktisk rimeligere en mange verksteder. MotorHansen er fantastisk.

Arne Bakken

Tok kontakt med Motorhansen. Trengte litt deler til både service og div så jeg er klar til sesongstart på mc.... Jeg ga beskjed om at det ikke hastet med å få delene, fikk så mld om at han hadde sett mld mi og at han forsto at det ikke hastet så veldig enda. Etter ca 14dager hadde jeg alt av deler liggende på posten.Kjempe service.

Kai Frode Dahl

Fantastisk service og høy kompetanse.
Har en KTM Duke R 690 -17 Mod
Den oppleves som svak i mellom register og hakkete på lave turtall!
Drevet om fra. 16-40 til 15-42
De-cat
K&N filter.
Dimsport Rapidbike evo
Rask levering, hyggelig dialog, topp service.
Produktene er kvalitet.
Sykkelen ble som ny, fantastisk respons, bunndrag og mellom register kan ikke sammenlignes med orginal. På topp i registeret ble den råsterk!
Sykkelen oppleves som mer lett kjørt og villig, i hele registeret.
En helt ny opplevelse med ett nytt bunndrag!
Lyden på sykkelen kan ikke sammenlignes. Helt rått!
Går roligere allerede ved oppstart etter montering.
Montering var grei med en ok medfølgende veiledning.
Anbefaler MotorHansen!!!
Takk for god service og fantastisk bra produkt.

Tor Arne Waldal

Jupp. Kom sommer. Kom sol. Kom re.. Nei forresten - det trenger ikke regne, men om det absolutt MÅ så er jeg skodd for det.
MotorHansen på Råholt anbefales på det varmeste til dere som ønsker stort og smått utført av en som både vet hva han gjør, og som ikke minst gir mange gode råd og tips underveis. I dag var det nytt bakdekk for meg, og samtidig så han raskt over sykkelen og gav meg plenty med input på stort og smått som jeg burde følge med på fremover og før mcferien.
Bård Ove Hansen er en dyktig kar som vet fram og bak på motorsykler (han kjører selv roadracing), og forsåvidt også bak/frem på fly (han er flymekaniker av yrke). Du finner han som MotorHansen på fb.

Arild Lind

Kjører gladelig 11 mil, forbi X antall andre verksted, for å levere mine MC'er her. Meget nøye og god kommunikasjon.

Svein-Egil

Flott og faglig service utført.
Strålende fornøyd.
Fikk jaggu med «ny» sykkel etter at Bård hadde mekket litt.
Takk for hjelpen!

Arild Nyheim

Anbefales på det sterkeste. Masse kunskap, tilgjengelig hele tiden.
Tok kontakt på en søndag. Fikk svar med en gang. Det liker jeg 👍

Kai Kristian Rognstad

Hadde min Yamaha R6 1999mod på service hos MotorHansen før sesongen startet. Hadde en ulyd i motoren som ikke var så hyggelig, fraktet sykkelen dit og det ble utført bytte av kam kjede strammer,sjekket ventilene og justering av forgasser. Anbefaler på det sterkeste og få utført service eller hva det nå måtte være her. Utrolig bra service 👍😎

Tommy Bunkholdt

Kjempegod service på dagen av en veldig hyggelig fyr! Vil gjerne komme tilbake ved en senere anledning.

Anja Dypvik

Jeg hadde min GSX R1000 hos Bård og må si for en utrolig flink og dyktig kar. Flink til og holde kontakt og holde deg oppdatert.
På vei hjem så føltes det om jeg hadde fått ny sykkel 😀😀
Anbefaler MotorHansen på det sterkeste, og kommer til å bruke han fremover.

Hiwa Said

Ble anbefalt MotorHansen da det var tid for justere ventilene på min Kawasaki z750. Ble veldig positivt overrasket over oppdateringene jeg fikk underveis i prosessen og den gode servicen. Vil absolutt anbefale MotorHansen videre til andre som skal ha utført service på sin mc.

Bendik Westby Evensen

Da har jeg bestilt noen deler til min Suzuki GSX-R 600 2009 mod. Jeg hadde ikke hørt om Motorhansen tidligere, jeg lette over alt på nett, fant produkter, men visste ikke om de passet eller om kvaliteten var den jeg ønsket. Jeg kom over MotorHansen i et forum og tok kontakt. Innen få minutter hadde de funnet de produktene jeg vil ha og anbefalinger. Jeg kommer til å handle på MotorHansen resten av min motorsykkel karriere. Dette vil jeg gjøre siden servicen er på topp, raskt svar, konkurranse dyktige priser og jeg merker at de ikke er fokusert på å tjene mest mulig, men å heller selge det beste produktet. Det er noe jeg aldri har opplevd før og er veldig takknemmelig for. Tusen takk for super service!

Andreas Slyngstad

Kjøpte stage 2 Rottweiler intake kit med ekstra stack (jeg hadde allerede fuel map, så jeg trengte ikke stage 3) og stage 3 SAS/canister delete til min KTM 1290 Super Duke R. Rask og hyggelig handel med artig MC-prat med på kjøpet Når det gjelder produktene, så var det ingen problemer. Gjorde også underverker på sykkelen, med glattere gange, bedre respons, råere lydbilde og motoren føles mye "friere". Både Hansen og produktene anbefales

Eivind Ristebråten

bottom of page