top of page

MC service

Motorhansen utfører omtrent alt av service på MC. Jeg er konkurransedyktig på pris, og utfører kvalitetsarbeid hentet fra flybransjen og har lang erfaring med å reparere, tune og trimme motorsykler. Mottoet er enkelt: "greit nok er ikke bra nok". Jeg har også det du trenger til depoet og på banen av roadracingprodukter som race-dekk, knepucker, depot-telt, drikkeflasker, klær, skinndresser, gadgets..you name it! 

kjoring_nettsider.png

Generell Service på motorsykkel

Alt av service utføres på din MC ved bruk av originaldeler eller andre tilsvarende merker om ønskelig.

 

Diagnose/feilkoder

Utfører diagnose og sletting av feilkoder, motorlampe, service varsling på de flest mc produsert etter 2010. Inkludert de fleste nye Euro5. 
 

MC Tuning

Tuning og optimalisering av motorsykler. Opplev en helt ny kjøreopplevelse på din motorsykkel, og få maksimalt ut av opplevelsen.
 

Forgasseroverhaling/justering/sync

Ultralydrenser og overhaler alt av forgassere på motorsykler. Justerer og synkroniserer. Forgassere kan også leveres løse for rensing/overhaling.


Ventiljustering

Utfører ventilsjekk og om nødvendig justering av de fleste typer motorer. Jobben leveres med oversikt over alle ventilklaringer. Om det er nødvendig med ventiljustering kan også shim-verdier oppgis.
 

Dekkservice

Selger de fleste typer dekk til motorsykler, både gate- og racedekk. Omlegging av dekk kan utføres på sykkel eller på medbrakte løse hjul. Statisk avbalansering.
 

Demperservice

Demperservice innebærer bytte av sim-ringer, støvhetter og olje på motorsykkelen. Bruker orginale deler og kvalitetsolje. Opp/ned og konvensjonelle dempere. Kan også være behjelpelig med oppsett av dempere i forhold til vekt/kjørestil.

bottom of page